abonament stomatologic copii.jpg

Stomatologie

pentru copii

Prioritatea noastră este să îi oferim copilului tău servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate într-un mediu prietenos, confortabil, unde să se poată reîntoarce fără teamă atunci când va fi necesar.

 

Ca și în cazul adulților, prevenția este cheia, iar obiceiurile sănătoase se formează, cel mai bine, chiar în copilărie. Aici nu doar tratăm. ci ne propunem să îi învățăm pe cei mici cum își pot îngriji dentiția în mod corect.

 

Fiecare vizită este tratată cu responsabilitate și pasiune pentru a crea un climat pozitiv și a crește complianța la tratament. 

Apelăm la tehnici prin joc, tratăm cu blândețe și comunicăm pe înțelesul copiilor pentru a diminua anxietatea și a coopera eficient.

DENTIST PENTRU COPII - PRIMA VIZITĂ

  • Prima vizită este deosebit de importantă și are o componentă esențială pentru cursul favorabil al tratamentului

  • Recomandăm să fii prezent în cabinet pentru sentimentul de liniște și siguranță al copilului

  • Vom efectua consultația cu răbdare și calm și vom clădi alianța medic-pacient astfel încât să vă reîntoarceți cu încredere și drag în cabinetul stomatologic

  • Explicăm detaliat pașii tratamentului și vă vom învăța maniera corectă de îngrijire a dentiției celor mici

 

FLUORIZĂRI

În cursul primilor ani de viață și chiar mai târziu, copiii au nevoie de fluor în cantități moderate pentru consolidarea dinților care se află în plin proces de dezvoltare. Acest lucru poate fi realizat, în condiții de siguranță, în cabinetul stomatologic de către un medic specialist deoarece în cantități mari, fluorul poate fi nociv.

Avantajele fluorizării sunt numeroase: oferă un strat protector împotriva mediului acid, contribuie la dezvoltarea sănătoasă a danturii și întărește structura dintelui, oferă un plus pentru igiena orală, previne apariția cariilor, diminuează hipersensibilitatea dentară și este de ajutor atunci când este urmat un tratament cu aparat dentar.

SIGILĂRI DENTARE

Sigilarea dentară este realizată cu ajutorul unui material protectiv ce se aplică pe suprafața dinților care prezintă șanțuri, în special molarii de 6 și 12 ani și premolarii, aceștia având riscul cel mai mare de a forma carii dentare încă de la vârste foarte fragede. Alimentele pot rămâne în spațiile retentive și forma carii atunci când dinții se află încă în proces de dezvoltare, ceea ce poate compromite pe durata întregii vieți dantura. Sigilarea dentară nu modifică structura sau aspectul dinților, nu implică folosirea frezei sau a anesteziei și se menține pe o durată de până la 2 ani. O procedură simplă, fără durere, dar foarte eficientă și care poate salva dantura copiilor și va economisi resurse importante pe termen lung.

TRATAMENTE ORTODONTICE (APARATE DENTARE)

Poziționarea incorectă a dinților, erorile de aliniere, înghesuirile afectează sănătatea dinților, a gingiilor, articulațiilor, iar o masticație deficitară poate determina apariția problemelor digestive. Pe termen lung, aceste afecțiuni pot duce la defecte în vorbire, ceea ce va impacta inclusiv medical, social și psihologic viața copiilor.

În timpul copilăriei, aceste probleme pot fi rezolvate cu o mai mare ușurință decât la vârsta adultă, fiind momentul optim pentru a beneficia de un tratament cu aparat dentar astfel încât putem evita cu succes dezvoltarea altor patologii și promova un stil de viață sănătos.

stomatologie pentru copii abonamente.jpg

Abonamente stomatologice copii

Alegeți un pachet complet pentru copilul dumneavoastră și beneficiați de manopere gratis și reduceri.