Tehnologie

Dotări cabinet stomatologic

a7.png

Unituri dentare Anthos A5 cu modul endodontic integrat - made in Italy

Datorită instrumentelor integrate de înaltă performanță, uniturile dentare Anthos A5 permit medicilor stomatologi să facă față tuturor scenariilor de tratament cu încredere. 

Distanța până la apex (vârful canalului tratat) este afișată pe ecranul LCD în timpul fazei de instrumentare a canalului radicular. Apropierea față de apex este verificată de software-ul ENDO. Odată ce apexul este atins, funcția Apex-Stop întrerupe rotația micromotorului pentru un plus de siguranță.

În timpul manoperelor endodontice panoul de control LCD color afișează date cheie pentru a oferi dentistului control deplin asupra tratamentului.
Designul scaunului pentru pacient optimizează ergonomia de lucru pentru dentist și maximizează confortul pacientului. 
Căptușirea anatomică oferă pacienților o experiență confortabilă.
O selecție largă de sisteme de igienă integrate asigură siguranța crescută pentru pacienți și medici. În plus față de dispozitivele automate care previn contaminarea conductelor interne, caracteristicile de proiectare minimizează efectiv riscul de contaminare încrucișată. Panoul de control LCD color oferă control deplin asupra progresului ciclului de igienizare.

beyond-II-3c.jpg

Beyond II ULTRA 
UNICUL Sistem din lume pentru albirea dinților cu lumină LED ultraputernică, cu tehnologie cu ultrasunete.

BEYOND II ULTRA cu tehnologie de albire ULTRASONICĂ, albeste dinții mai bine și mai rapid decât orice tehnologie anterioară.
BEYOND II ULTRA este fabricat în SUA conform standardelor medicale ISO de către liderul mondial în albire estetică și produse dentare: Beyond International Corp.
Retractorul de obraz cu proiectare superioară permite conectarea directă și ușoară a capului de albire a puterii cu LED. Inovația „cap atașat” înseamnă că, dacă pacientul își mișcă poziția capului, capul de albire atașat nu necesită repoziționare. 
Opțiunea de albire poate fi setată la nivel de intensitate mare, medie sau scăzută pentru un tratament personalizat care se potrivește cel mai bine nevoilori individuale ale pacientului.
Filtrarea aerului IONISER încorporată nu numai că oferă un mediu clinic mai sănătos și mai, dar produce, de asemenea, IONI NEGATIVI care ajută la oxidare; acest lucru îmbunătățește performanța gelului de albire.

vdw-silver-reciproc.png

VDW Reciproc - Motor endodontic

Datorită sistemului RECIPROC, dinții cu anatomie complexă pot fi tratați mai rapid, mai sigur și mai eficient. Pacienții apreciază, de asemenea, timpul de tratament mai scurt, eficiența și precizia crescută.

Tratamentele de canal sunt realizate la standarde ridicate, fără riscuri și cu un confort crescut pentru pacient.

electrocauter.jpg

Bisturiu electric digital Surgery Plus Carlo de Giorgi

SURGERY PLUS este o unitate electrochirurgicală cu radiofrecvență adecvată pentru chirurgia dentară monopolară.
CHIRURGIE PLUS prin selecția funcțiilor face posibilă tăierea pură, tăiere cu coagulare și coagulare pură.
Microcontrolerul integrat și afișajul digital garantează siguranță și fiabilitate în orice condiții.
SURGERY PLUS oferă rezultate chirurgicale profesionale remarcabile datorită caracteristicilor sale de siguranță și ergonomice superioare. 

autoclav-tau-steril-tauclave.jpg

Autoclav Tau Clave 3000 Tau Sterile

Autoclav TAU CLAVE 3000 cu pompă vacuum este un utilaj solid și de încredere fabricat de Tau Steril pentru sterilizarea în condiții de siguranță și eficiență sporită a instrumentarului. Un sistem electronic eficient controlat de un microprocesor permite monitorizarea constantă pe parcursul tuturor diferitelor faze ale presiunii, temperaturii și timpului ciclului ales. Echipat cu o cameră din oțel inoxidabil și un rezervor dublu pentru apă curată și murdară; sistemul tehnologic care controlează echipamentul oferă, de asemenea, opțiuni precum testele de control și 5 cicluri de sterilizare în funcție de tipul de material care urmează a fi tratat și de timpul stabilit. Tehnologia de vid fracționat garantează o expulzare totală a aerului din cameră, urmată de o fază de sterilizare și uscare posibilă datorită unei pompe utilizate pentru a elimina complet aburul rezidual datorită unui program de ventilație.

midas-an-air-3040 (1).jpg

MidasAn Air - dispozitiv pentru dezinfecția aerului cu UV

În contextul pandemiei de COVID-19 și nu numai, astfel de echipamente destinate sterilizarii aerului ne oferă un plus de siguranță la efectuarea manoperelor stomatologice și protejează sănătatea pacienților și medicilor deopotrivă.

Aerul încărcat cu microorganisme este antrenat în dispozitiv prin sistemul de circulație a aerului. în interiorul carcasei metalice sunt amplasate tuburile de UV-C, a căror radiație este concentrată printr-un sistem de oglinzi elipsoidale ce formează o cavitate rezonantă, ceea ce duce la un randament maxim al dispozitivului. 
Timpul de circulație al aerului este ales optim, ținându-se cont de energia necesară distrugerii fiecarui tip de microorganism.

  • Elimină virusurile și bacteriile;

  • Elimină mirosurile neplacute de natură organică;

  • Nu utilizează produși chimici în procesul de dezinfecție;

  • Aerul din încăpere este dezinfectat până la 99%.

Fiziodispenser Aseptico - made in USA